Returnering og ombytning af varer

Vi har gjort returnering og ombytning af varer nem or hurtig for dig

Returnering af varer

Hvis du ikke er glad for dit køb, kan du selvfølgelig returnere varen, du skal blot give os besked inden for 14 dage enten per mail eller via telefon. En returneringsvare skal tilbagesendes inden for 14 dage efter modtagelsen. Alle vare skal naturligvis være ubrugte, uplettede, ubeskadigede og i deres originale stand. Alle mærkater og labels skal stadig sidde vedhæftede i varen som ved modtagelsen, dette inkludere også pap og papirmærkater. Vi accepterer ikke varer som er blevet beskadigede; dette inkludere varer som lugter af parfume, tobaksrøg eller anden fremmed lugt. Vi accepterer ikke varer, der er blevet plettede dette inkludere pletter fra make-up.

Du er ansvarlig for at kunne bevise, at du har tilbagesendt varen(e) og du er ansvarlig for at være rimelige påpasselig med varen(e) og vil være erstatningsforpligtiget i tilfælde af, at varen(e) bliver beskadigede før de når frem til modtagelsen hos os. Hvis du er i tvivl om hvordan du bedst kan tilbagesende en vare så kontakt os - vi hjælper gerne med vejledning. I tilfælde af uenighed, anbefaler vi dig, at du gemmer forsendelsesbeviset. Efter modtagelse af varen tilbagebetaler vi dig det beløb du har betalt. Vi informerer dig via email, når vi har tilbagebetalt pengene til din konto. Da vi benytter Paypal som betalingsformidler, vil vi i forbindelse med en tilbagebetaling altid kontakte dig og bede om dine bank oplysninger (kontonummer og IBAN nummer), så du hurtigt kan få dine penge tilbage igen.

Ombytning

Hvis du ønsker at bytte en vare, da kontakt os venligst på sales@asneh.com inden for 14 dage efter modtagelse. Hvis du ønsker at ombytte varen til en vare af samme værdi eller højere pris, vil vi ved modtagelse af den ombyttede vare afsende den nye vare til dig uden ekstra omkostninger og kun afkræve dig for den eventuelle prisforskel. Hvis prisen er lavere, tilbagebetaler vi prisdifferencen til dig. Du betaler ikke for forsendelse nummer to.