Stort cashmere tørklæde med broderede borter og blomster

Asneh
Fri forsendelse
Stort cashmere tørklæde med broderede borter og blomster
  • Beskrivelse
  • Specifikationer
Stort beige sjal med broderede borter og blomster

Stort sjal af fineste cashmere med håndbroderede  borter langs alle fire sider i blomstermønster i grøn, lilla og hvid, derudover er der broderet små blomster spredt ud over sjalet.  Da sjalens farve er en naturlig cashmere farve er sjalet udsædvanligt blødt. Det er super god kvalitet og et produkt, som holder sin stil og elegance for evigt. Kan bruges både som sjal og som tørklæde.

Dette sjal er et 100 % håndlavet produkt. Cashmeren er af den finest og tyndest kvalitet, som er indsamlet med hånd via naturlig fældning og ved at kamme gederne, hvilket gør at hårene er længere og dermed blødere end ved almindelig cashmere. Al forarbejdning, spinning og vævning er foregået ved hånd, da det er den eneste måde man kan fremstille så fine, bløde og lette cashmere produkter. Broderingen er exceptionel fint lavet og afslutningerne er så fine, at det praktisk talt er umuligt at se forskel på bag- og forsiden af dem.

 

Materiale: 100 % superior cashmere
Stil: klassisk, elegant
Str: 100 x 200 cm
Farve: naturlig brun med grøn, lilla og hvide broderier
Design: smalle borter langs alle fire sider i tæt blomstermønstret broderi samt små broderede blomster fordelt ud over tørklædet
100 % håndfremstillet
Dry clean