Asneh
Stort cashmere sjal i naturlig råhvid med blå kanter og små blomster

Stort cashmere sjal i naturlig råhvid med blå kanter og små blomster

Fri forsendelse
Stort sjal i naturlig råhvid med blå kanter og små blomster

Stort sjal af fineste. bløde ufarvet cashmere med håndbroderede borter langs alle kanterne samt små blomster broderet spredt over hele sjalet i en mørkeblå/ let mørkelilla farve. Et usædvanligt smukt sjal, der vil gå i arv til kommende generationer. Det er super god kvalitet og et produkt, som holder sin stil og elegance for evigt. Kan bruges både som sjal og som tørklæde.

Dette sjal er et 100 % håndlavet produkt. Cashmeren er af den finest og tyndest kvalitet, som er indsamlet med hånd via naturlig fældning og ved at redde gederne, hvilket gør at hårene er længere og dermed blødere end ved almindelig cashmere. Al forarbejdning, spinning og vævning er foregået ved hånd, da det er den eneste måde man kan fremstille så fine, bløde og lette cashmere produkter. Broderingen er exceptionel fint lavet og afslutningerne er så fine, at det praktisk talt er umuligt at se forskel på bag- og forsiden af dem.

 

Materiale: 100 % superior cashmere
Stil: elegant, klassisk
Str: 100 x 200 cm
Farve: hvid med mørkeblå let lilla broderier
Design:broderede borter langs alle kanterne samt små blomster broderede spredt over hele sjalet i en mørkeblå let mørkelilla farve
100 % håndfremstillet
Dry clean